De leukste lifestyle boeken die je gelezen moet hebben!

lifestyle boeken

Ben jij dol op lezen en specifiek van lifestyle boeken waar je ook nog iets van leert? In deze blog zet ik de leukste lifestyle boeken voor je op een rij. Lees bijvoorbeeld elke ochtend 1-5 pagina’s of juist voor je naar bed gaat om even tot rust te komen. Ben jij benieuwd welke boeken je echt gelezen moet hebben lees dan verder.

Vorige blog: Cadeau ideeën voor haar

Pin It

HET 6 MINUTEN DAGBOEK

Je kunt in het 6 minuten dagboek elke dag vragen beantwoorden. Dit journal helpt je over je dag na te denken, gewoontes op te schrijven en nog veel meer. Hiermee ontdekt je, waar jij gelukkig van wordt waardoor je vanzelf positieve gewoontes en gedachtes krijgt. Na elke week krijg je vragen als: welk compliment had het meest effect op je. Elke maand zit er een korte check in hoe jij je voelt op verschillende aspecten zoals; dankbaarheid, vrienden familie etc. Het kost je elke dag maar 6 min en is daarom een goede manier om toch elke dag even te schrijven en te reflecteren.

De prijs voor het 6 minuten dagboek is 16,99,-

Wil jij deze 6 minuten dagboek echt hebben? Hier kun jij zelf het 6 minuten dagboek vinden.

RENS MIJN LIFESTYLE GUIDE

Dit boek van Rens Kroes gaat over Rens haar positieve levensstijl. Positief denken en ontspanning zijn key factoren in een gebalanceerde levensstijl. De Rens Mijn Lifestyle guide is dé inspiratiegids hiervoor. Je kunt het in een keer uitlezen, doorbladeren voor tips of voor DIY’s en inspiratie. Je vindt in dit boek ook recepten voor oliën, body scrub, deodorant en nog veel meer.

Je kunt het Rens Mijn Lifestyle Guide kopen voor 20,- Hier kun je meer info vinden over het boek.

LIFESTYLE BOEK: BURN AFTER WRITING

Het burn after writing boek helpt je met eerlijk zijn naar jezelf. Door alle social media kanalen zoals TikTok, Instagram. Youtube deel je je hele leven of delen ervan. Maar het Burn After Writing boek draait juist om het niet delen met andere. Er zitten gedachte experimenten in, Truth or Dare met jezelf en vragen die je prikkelen. Wanneer je klaar bent heb je een boek dat over jou gaat, en alleen voor jou is. Je kunt het daarna verstoppen ergens of juist verbranden net wat je wilt. Het boek kost 11,99,-

Wil jij het Burn After Writing Boek proberen? Hier vind je meer info over het lifestyle boek.

MONEY PLANNER VAN RENÉE

Renée Lamboo heeft de Money Planner geschreven, hiermee helpt ze jou beter om te gaan met geld. Ze ging zelf van tienduizenden euro’s in het rood naar tienduizenden euro’s op haar bank. Doordat ze precies bijhield hoeveel ze uitgaf ontdekte ze al haar geldlekken. Hierdoor is ze een blog begonnen www.porterenee.nl waarmee ze duizenden mensen inspireert. Als jij ook iemand bent die niet binnen budget kan blijven, of geen budget heeft dan is het money planner boek echt iets voor jou.

De Money Planner kost 20,-, je vind hier meer info over het boek en Renée

Naast deze boeken zijn er nog veel meer leuke en toffe lifestyle boeken die jij kunt aanschaffen. Op gebied van persoonlijke ontwikkeling. money mindset en nog veel meer.

Heb jij een van deze boeken al?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie