Review restaurant Xie Xie in Nuland

Een paar weekenden geleden ging ik naar Xie Xie in Nuland, voor de eerste keer. Xie Xie is een chinees restaurant waar je ook in buffetvorm kunt eten. Je kunt kiezen uit wok of vlees van de plaat. Daarnaast kan je er ook voor kiezen gewoon wok of chinees te bestellen. Zelf was ik heel tevreden, daarom wilde ik graag dit restaurant met jullie delen. Zelf vond ik Xie Xie een beetje lijken op Het Wapen van Rosmalen.

Eten bij buffetrestaurant ’t Wapen van Rosmalen

PIN IT

DIT IS HET AANBOD BIJ XIE XIE

Het aanbod bij Xie Xie was iets kleiner dan bij t’ Wapen van Rosmalen. Je had hier bijvoorbeeld een bakplaat en een wok en iets kleiner aanbod op gebied van de buffetbakken. Wel vond ik dat ik hier meer dan genoeg keus had. Zo kon je bij de wok veel sausjes kiezen zoals knoflook, gon bao, ketjap etc. Daarbij kon je vlees of vis kiezen zoals stukjes gamba, panga maar ook kip of biefstuk. Het fijne aan de wok vind ik, dat je hier zelf de hoeveelheid bepaald en ook de hoeveelheid groente kunt kiezen. Je hebt net als het vlees ook bakjes met prei, wortel en nog veel meer groente.

Bij de bakplaat kon je kiezen uit speklapjes, kipfilet, pangafilet en nog veel meer vlees. Ze bakken dit dan heerlijk op de plaat met lekkere sausjes en knoflook. Zelf vind ik de pangafilet van de bakplaat ontzettend lekker! Naast de bakplaat kon je ook nog kiezen uit een europees/ aziatisch buffet, vers gerolde sushi, chocoladefontein/ slush puppie en het grande dessert buffet.

INRICHTING EN UITSTRALING XIE XIE

De inrichting bij restaurant Xie Xie is modern rustig en logisch ingedeeld. Je kunt aan twee kanten zitten de kant van het buffet of juist wat rustiger aan de kant van het afhalen. De tafels zijn mooi gescheiden van het buffet, de wok en de bakplaat. Daarnaast kon je makkelijk drinken halen bij de bar dit is inbegrepen bij je reservering.

RESTAURANT XIE XIE: ARRANGEMENTEN

Deze prijzen zijn voor het all inclusive wokbuffet van Xie Xie. Alle arrangementen zijn inclusief drinken. Dit kan je langs de bakplaat aan de bar pakken in de kleine koelkastjes.

Volwassene p.p. ma, wo en do (16:00 – 22:00) € 29,00
vr t/m za (16:00 – 22:00) € 31,00
zon & feestdagen (16:00 – 22:00)(m.u.v. kerstdagen) € 31,00

Kinderen ( 2 t/m 11 jaar)
€ 2,40 per levensjaar

Wil je nou meer informatie kijk dan op https://restaurantxiexie.nl/#concept

Dit was een korte review van restaurant Xie Xie. Ben jij al eens wezen eten bij Restaurant Xie Xie? Zoja wat vond jij het lekkerste?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie