5x reden waarom jij naar de Winter Efteling moet gaan!

Een paar weken geleden was ik samen met mijn familie naar de Winter Efteling gegaan en ondanks het heel koud was hadden we een prachtige dag. Er is zoveel te doen tijdens de Winter Efteling dat het echt de moeite waard is ernaartoe te gaan. Zelf vind ik de Efteling altijd iets magisch hebben en ga ik er dus altijd graag heen. Wil jij ook naar de Winter Efteling maar weet je het nog niet zeker of wil je iemand overtuigen er naartoe te gaan? Lees dan verder en laat dit aan je vriend/vriendin, familie om ze te overtuigen

PIN IT

ALLES IS IN WINTERSFEREN AANGEKLEED

Als ik aan winter denk zie ik sneeuw, lampjes en overal kerstbomen voor me. Bij de Winter Efteling heb je dit allemaal. Je hebt hier op veel plekken kerstbomen die mooi besneeuwd zijn, overal zie je mooie lampjes die het nog magischer maken, en er zijn verschillende shows aanwezig. Je kunt ook echt langlaufen tijdens de winterperiode in de Efteling.

SCHAATSEN IN HET IJSPALEIS

Tijdens de winter in de Efteling kun je heerlijk schaatsen met de familie, kinderen of met vrienden/vriendinnen. Je kinderen kunnen ook van de glijhelling afroetsjen in het ijspaleis. De schaatsbaan bevindt zich voor het ijspaleis en de glijhelling zit in het ijspaleis. Ook kun je hier een heel miniatuur kerstdorp bezichtigen die helemaal met lampjes wordt verlicht.

HEERLIJKE WARME CHOCOLADEMELK DRINKEN

Op elke hoek in de Winter Efteling kun je genieten van de heerlijke warme chocolademelk. Hou je niet zo van de achtbanen en moet je wachten op de andere geniet dan bijna overal van heerlijke warme chocolademelk. Of zijn je kinderen lekker aan het schaatsen of aan het glijden van de glijbaan in het Ijspaleis? Ook hier kun je heerlijke warme chocolademelk drinken met ook nog is heerlijke snacks erbij.

OPWARMEN BIJ VREUGDEVUREN

Overal in het park zijn heerlijk warme vreugdevuren te vinden waar je je lekker kunt opwarmen. Hier worden regelmatig liederen gezongen door het Efteling personeel. Je komt pas echt in de winterse sferen door deze vreugdevuren. En je voelt echt de warmte met heerlijke snacks die hierbij ook worden verkocht. De vreugdevuren zijn verspreid door de hele Efteling heen.

GENIET VAN DE WINTERSE LEKKERNIJEN

Je kunt ook heerlijke winterse lekkernijen kopen gedurende de Winterperiode in de Efteling. Zo kun je je eigen koek op stok laten maken, je kiest zelf de dip en de topping. Wat dacht je van karamel zeezout of mini choco’s als topping. Bij station oost kun je appelbollen eten met vanille saus erover heen. Er zijn verder nog veel meer fruit tussendoortjes spiesen met ananas ondergedompeld in melkchocolade.

OPENINGSTIJDEN WINTER EFTELING

Tijdens de Winter Efteling zijn de openingstijden weer anders dan in het laagseizoen of de zomervakantie. Nu is de Efteling van 11 tot 18:00 of 20:00 open dit verschilt per dag dus wil je de precieze openingstijden weten klik dan hier!

Mijn dagje in de Winter Efteling was in ieder geval magisch en betoverend en heb genoten van de hele dag. Wat vind jij het leukste in de Efteling?

Join hier de Facebookgroep waar je updates ontvangt over de leukste films en series!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie