Review boek Afvallen Met Nederland

Een tijdje geleden kwam ik het boek ‘Gezond op gewicht met lekker eten!’ van Afvallen Met Nederland tegen op Facebook. Het leek me een super interessant boek om een review over te schrijven. Het boek Gezond op gewicht met lekker eten helpt jou bij het afvallen en het leven van een gezondere levensstijl. Dit is ingedeeld in verschillende week plannen, recepten & boodschappenlijstjes.. Je krijgt ook exclusieve beweging trainingen in het boek en in het online programma. Zo heb je de perfecte balans tussen gezonder eten en meer bewegen. Het boek zet je in de juiste richting naar een gezondere levensstijl.

Heerlijk kip wok gerecht met Besengeh mix!

PIN IT

Indeling boek

Het boek is ingedeeld in boodschappenlijstjes, eetplannen voor de hele week. Je ziet per dag welke snacks je kan eten wat je voor lunch, diner en ontbijt eet. Hierdoor heb je een gemakkelijk overzicht wat je precies gaat eten en wanneer. Daarnaast zit er een boodschappenlijst bij zodat je precies weet wat je voor de komende week allemaal nodig hebt om de gerechten te maken.

Per dag in de week staan de recepten ook nog verder uitgelegd, met wat je nodig hebt en hoe je het maakt. De afbeeldingen die op de bladzijden staan zorgen ervoor dat het een leuke afwisseling heeft met de tekst. Alle recepten die in dit boek staan zorgen dat jij de juiste voedingstoffen binnen krijgt, en niet teveel eet dan nodig is.

Naast de week plannen met recepten en boodschappenlijstjes. Staan er ook trainingen in zodat jij naast het gezonder eten ook meer beweging gaat krijgen. Want beweging en gezond eten gaan hand in hand bij afvallen. De trainingen staan met handige afbeeldingen uitgelegd zodat jij de training goed kan uitvoeren. Naast het boek kun je ook online trainingen volgen. In het begin van het boek staat een code waarmee je online kan inloggen. Hier kun je ook je voortgang bijhouden en exclusieve opdrachten zien.

Heb jij het boek ‘Gezond op gewicht met lekker eten!’ van Afvallen Met Nederland al?

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie