Dit zijn de leukste carnavals feesten in brabant!

Over een weekje barst het grootste feest van Brabant weer los, namelijk Carnaval 2020. De hele provincie wordt omgetoverd tot carnavalssferen je ziet overal mensen in onesies en andere carnavals kleding lopen en er zijn overal optochten. Daarnaast hoor je overal de leukste carnavals muziek en wordt er overal de polonaise gelopen. Maar waar zijn de leukste feesten nou? En wanneer kan je hierheen? Dat ga ik in dit bericht vertellen.

PIN IT

KARNAVAL FESTIVAL 2020

Zaterdag en zondag 22 en 23 februari kan je in Moergestel los gaan op de beste hardstyle en hardcore artiesten. Dit festival is perfect voor als je iets minder van carnavalsmuziek houdt maar toch wel van een feestje houdt. Iedereen op Karnaval Festival is gekleed in onesies of de leukste carnavalskleding. Er zijn verschillende stages op Karnaval Festival verspreid over het festivalterrein. Op de mainstage was ik vorig jaar zelf het meeste te vinden, hier kwamen artiesten zoals Snollebollekes, Da Tweekaz, Phuture Noize en nog veel meer! Dit jaar komen er artiesten zoals D-Block & S-TE-FAN, Mental Theo & Zany, Rejecta, B-Front & D-Sturb. Kijk hier voor de volledige line up van zaterdag en hier voor die van zondag. Tickets waren al snel uitverkocht maar je kunt altijd kijken of er op Ticketswap nog tickets beschikbaar zijn. De minimum leeftijd zaterdag is 18+ en zondag 17+.

Klik hier voor meer informatie https://www.karnavalfestival.nl/

HET STUITERBAL 2020

Het Stuiterbal 2020 vindt plaats op carnavalsmaandag 24 februari in Haghorst wat in de buurt van Tilburg ligt. Voor Het Stuiterbal zijn op dit moment de kaarten nog niet uitverkocht. Op het Stuiterbal komen er ook hardstyle artiesten zoals B-Front, Deadly Guns, Act Of Rage, Sub Sonik en nog veel meer. Daarnaast voor degene die iets minder van hardstyle houden komen er ook artiesten zoals Partyfriex, Yung Felix, Freddy Moreira, Buren van de Brandweer en nog veel meer leuke artiesten! Kijk hier de volledige line-up! Bij Het Stuiterbal is alles overdekt zelfs de Mainstage. De minimum leeftijd is hier 18+ mocht je nog kaarten willen kopen dan kan dat hier!

Klik hier voor meer informatie https://www.hetstuiterbal.nl/info

VUDEL 2020

Op de Noordkade in Veghel is het jaarlijkse feest Vudel weer aanwezig. Vudel 2020 vind plaats op vrijdag 21 februari. Hier komen artiesten zoals Partyfriex, Zanger Kafke, Boevenbende, Sjannies en nog veel meer feestelijke artiesten. Hou je niet zoveel van hardstyle maar meer van de carnavalsmuziek dan is Vudel het festival voor jou! De minimum leeftijd is 18+.

KRA KA KARNAVAL

Kra Ka Karnaval is begonnen als feestje omdat de wagens niet meer mochten meedoen aan de optocht. Hier stonden eerst een paar wagens met een hoop muziek als klein feest voor de jeugd. Tegenwoordig is Kra Ka Karnaval uitgelopen tot een kleinschalig festival gevestigd in Erp op evenementen terrein De Bolle Akker. Je geniet hier van artiesten zoals Dailyfools, Qriminal, Bootygo, Sjannies en nog een paar feest artiesten meer. Dit feest is ideaal als je nog geen 18+ bent en ook graag naar een festival wil. Tickets zijn nog te koop en kosten 18,29 per stuk.

SMÈRRIG CARNAVAL FESTIVAL

In Brabanthallen in Den Bosch vind het SMÈRRIG Carnaval Festival plaats. Dit festival is perfect voor als je niet zo van carnavals en hardstyle muziek bent en meer van de hip hop. Hier komen namelijk artiesten zoals Sjaak, Dansado & de Feestneger, Vieze Vedi en SMÈRRIG Diskjochies. De minimum leeftijd is ook hier weer 18+, tickets zijn helaas uitverkocht maar je kan altijd op TicketSwap kijken.

CARNAVALSOPTOCHTEN

Naast deze festivals zijn er nog een heleboel optochten overal te bezoeken deze zijn overdag zodat je s’avonds nog ergens anders feest kan vieren. Daarnaast zijn er in elke plaats wel kroegen of tenten open waar jij kunt hossen, polonaise kunt lopen en gewoon lekker uit je dak kunt gaan.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie