Met de Purpuz Planner plan jij in 2020 als een pro!

Je hebt miljoenen dingen te doen en er lijkt maar geen eind aan te komen, ken je dat? Als het antwoord, Ja is heb ik voor jou dé oplossing gevonden! Laatst ontdekte ik de Purpuz Planner. Na wat onderzoek, kwam ik erachter dat ik met deze planner echt mijn doelen kan behalen en alles overzichtelijk kon houden. Deze planner is anders dan andere omdat hij echt gericht is op het behalen van je doelen en niet alleen maar het plannen. Zo heb je verschillende pagina’s die je helpen met je doelen, maand en weekplanners en nog veel meer pagina’s

PIN IT

DE 8 TOOLS NAAR HET BEHALEN VAN JOUW DOELEN

Je hebt verschillende tools binnen de Purpuz Planner, die jouw stap voor stap helpen naar het bereiken van jouw doelen. Je begint met de Purpuz Map waarin je een mindmap maakt hoe jij wilt dat je leven eruit komt te zien. Dit doe je bijvoorbeeld op gebied van hobby’s, relaties & gezondheid. Maar je mag natuurlijk helemaal je eigen draai eraan geven. Naast de Purpuz Map heb je ook de Purpuz Matrix, ga je onderscheid maken aan welke droom je wilt gaan werken. Je deelt ze dan in op heel graag of minder graag en minder of veel energie. De doeners is uiteindelijk de droom waar je meest voor wilt gaan. Naast deze tools zijn er nog 6 andere die jouw helpen met het bepalen van het pad naar jouw dromen.

PLANNEN IN DE PURPUZ PLANNER

Wanneer je alle 8 tools hebt ingevuld kun je gaan starten met het daadwerkelijk plannen. Je hebt hiervoor elke maand een week en maand planner. In de maand planner heb jij in een keer overzichtelijk wat je deze maand kunt verwachten. Bij de weekplanner kun je met gemak per uur invullen wat je moet doen op welke dag. In de week planner kun je elke dag jouw doel voor de dag opschrijven en je overwinningen en groei. Door dit elke dag te doen raak jij meer gemotiveerd jouw doelen te behalen. Daarnaast heb je elk weekoverzicht een creatieve ruimte over waar je dingen kunt plakken, schrijven of tekenen..

Na elke maand heb je een overzicht met vragen die je kan beantwoorden waardoor je terugblikt naar jouw afgelopen maand. Je krijgt bijvoorbeeld vragen als ‘deze groei heb ik doorgemaakt werk en privé’ of ‘als ik naar mijn dag- weekdoelen kijk valt mij op dat:’ Hierdoor kun je goed reflecteren en zie je ook wat er nog verbeterd kan worden. Daarnaast krijg je vragen over het heden en de toekomst die je allemaal kunt beantwoorden om het optimale uit de planner te halen.

ALGEMENE PLANTIPS

  • Maak je planning altijd realistisch, probeer goed in te schatten hoe realistisch je planning is.
  • Zorg ervoor dat je ook kleine taakjes meeneemt in je planning
  • Doe de taken die het minst leuk zijn als eerste
  • Stel prioriteiten op, doe het belangrijkste als eerst.

Nu je dit hebt gelezen kun jij aan de slag gaan met het plannen in de Purpuz Planner. Wat zijn jouw dromen of doelen voor dit jaar en heb jij deze planner al of heb je nog een plantip? Laat het hieronder weten!

Deze blog over de Purpuz Planner is een samenwerking. (Alles wat ik vertel is wel uit eigen ervaringen en meningen)

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit bericht heeft één reactie

  1. Janine Mulder

    Ik houd van planners en agenda’s! ik kan er nooit genoeg van krijgen. Ik heb een agenda van mascha en daarnaast heb ik meerdere to do boekjes. plannen brengt mij een beetje structuur

Geef een reactie