Dit is er nieuw in de bioscoop in januari!

Het is alweer even januari en dat betekent weer nieuwe films in de bioscoop. WIl jij het nieuwe jaar goed starten door lekker even te ontspannen in de bioscoop? Dan is dit ideaal voor jou! ik breng je op de hoogte van de nieuwste films die jauari uitkomen.

Zin om een keer makkelijk te koken? https://lisabouw.nl/kip-siam-recept/

PIN IT

ONZE JONGENS IN MIAMI

Na de eerste onze jongens film, zijn ze nu terug met een nieuwe film ‘onze jongens in miami’ . Jorrit is single en gaat samen met bas een stripclub openen in Miami. Hun vriend Thijs vliegt ook mee hiernaartoe samen met nieuwe stripper Boris. De stripclub is een bouwval waardoor er nog veel werk aan de winkel is. Maar er heerst ook enorme concurrentie hier waardoor het soms niet makkelijk is.

Te zien vanaf 30 januari in de bioscoop

GRETEL & HANSEL

Net als in het sprookje gaat een jong meisje samen met haar broertje het bos in voor eten en werk. Maar in de bossen schuilt een donker en angstaanjagend kwaad. Het is dus een hele spannende en enge horror film gebaseerd op het sprookje.

Gretel en Hansel is te zien bij pathé vanaf 30 januari 2020

DARK WATERS

Deze film gaat over de waargebeurde en schokkende verhaal van een advocaat die net partner is geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Hij moet een rechtszaak aanspannen tegen chemiebedrijf DuPont. De advocaat was eerst veehouder en dacht dat DuPont het water vervuild had waarvan zijn vee ziek werd.

Dark Waters is te zien vanaf 23 januari

THE GRUDGE

The Grudge is een film gemaakt door de makers van Crawl, Evil Dead & Don’t Breathe. Het vertelt het angstaanjagende verhaal van Karen Davis een Amerikaanse zuster. Ze verhuist naar Tokyo voor haar baan en krijgt heel snel te maken met wraakzuchtige geest. Deze geest neem graag het bezit van zijn slachtoffers. Dit belooft dus een griezelige horror film te worden!

The Grudge zie je vanaf vandaag in de bioscoop!

Naast Onze Jongens in Miami zitten er veel spannende en horror films bij. Dat word dus veel griezelen in de bioscoop. Kijk jij liever horror of films zoals Onze Jongens?

Share: