Met thuis sporten blijf jij fit tijdens de quarantaine.

Nu alle sportscholen en sportclubs dicht zijn kan het lastig zijn om te blijven sporten. Maar er zijn eigenlijk toch veel manieren hoe jij thuis kan sporten. Zelf ben ik sinds alles dicht is & ik ook niet naar school kan juist meer gaan sporten. Dit komt omdat ik veel mensen thuis zie sporten en hierdoor gemotiveerd raakte. Om ook jullie te motiveren heb ik verschillende manieren op een rij gezet voor thuis sporten

Lees ook: DEZE H&M TUINDECORATIE MAAKT JOUW TUIN OF BALKON HELEMAAL AF

PIN IT

SKEELEREN/HARDLOPEN/WANDELEN

De laatste tijd zie ik dat ontzettend veel mensen buiten skeeleren in plaats van het sporten in de sportschool of andere sporten. Daarom kon deze absoluut niet ontbreken bij mijn lijstje met tips. Misschien heb jij nog skeelers liggen van vroeger, anders zou je ze natuurlijk ook kunnen bestellen. Als skeeleren niet helemaal jouw ding is kan je ook gewoon gaan hardlopen of wandelen. Dit zou je langzaamaan kunnen opbouwen zodat jouw conditie beter wordt of dat je deze gelijk houdt.

SPORT MET DE WORKOUT VIDEOS VAN PAMELA REIF

Als ik heel eerlijk ben sportte ik eerst nooit meer. Tot ik de videos van Pamela Reif had ontdekt op Youtube. De workouts zijn heel erg zwaar maar daardoor weet ik dat ze ook daadwerkelijk helpen. Het fijne aan Pamela Reiff is, is dat ze op haar Instagram Stories workout schema’s deelt. Hiermee zie ik precies welke dag ik welke workout video van haar moet volgen, en weet ik zeker dat ik alles train. Je kunt hierbij kiezen voor beginner, 45 min workouts en nog veel meer.

Bekijk hier Pamela Reif haar Instagram en Youtube kanaal

LEUKE APPS VOOR THUIS SPORTEN

Wat je ook kunt doen is het gebruik van sport apps zoals ‘7 minute workout’ & ’30 days fitness’. Wanneer jij niet zo houdt van heel lang sporten dan is de 7 minute workout app echt iets voor jou. Hier kan je dagelijks of een aantal dagen in de week 7 minuten sporten zonder materialen. Zo blijf je fit en kan je de rest van de dag werken, aan school of Netflix kijken.

De 30 days fitness app werkt eigenlijk precies zoals de naam het al zegt, hier volg je 30 dagen lang een bepaald schema. Wanneer je bijvoorbeeld je armen wilt trainen kies je dit plan en krijg je elke dag een workout video. Doordat je dit 30 dagen doet went je lichaam gemakkelijk aan de trainingen en blijf je fit en sterk.

 

Wat doe jij om fit te blijven deze tijd?

Na het sporten even Netflix kijken? Lees dan deze gerust deze blog.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie