Let’s talk love island Nederland & België #2

Love Island Vlaanderen

In de laatste Let’s Talk Love Island Nederland & België, had ik het over een nieuwe herkoppeling, 2 nieuwe islanders Charlotte en Merel, onverwachts bezoek van Holly en Victor en dat er een Casa Amore zou komen. Ondertussen is er weer ontzettend veel gebeurd en is nu zelfs de laatste week bezig voor de big finale. Genoeg nieuws om te delen dus. Lees dus snel verder….

Lees hier ook de vorige: Let’s Talk Love Island Nederland & België

———————– SPOILER ALERT ———————–

Heb je alle afgelopen afleveringen nog niet gezien? Kijk ze dan eerst en kom dan gezellig terug

WIE MOETEN ERUIT VOLGENS MERT EN JOAN?

Zoals ik in de laatste aflevering vertelde stonden Mert en Joan voor de lastige keuze een van de twee koppels naar huis te sturen. Charlotte en Yoram moesten er sowieso uit maar daarnaast ging er nog een koppel naar huis. Dit konden Lisa & Yoram zijn of Feline en Guilliano. Uiteindelijk kozen ze er voor dat Feline en Guiliano mochten blijven. 

Zelf vond ik dit onwijs jammer omdat Lisa eerst heel leuk was met Guilliano maar hij ineens voor Feline gingen. Daarna heeft Lisa totaal niet de kans gekregen om de liefde te vinden. Maargoed ondertussen hebben Lisa en Filip het ontzettend leuk en Yoram en Charlotte ook. Dus dat had gewoon zo moeten zijn. Maarja toch waren Charlotte, Lisa en Filip echt mijn fave personen in het programma 

LOVE ISLAND NEDERLAND JONGENS NAAR CASA AMORE

Een paar afleveringen nadat hun waren vertrokken uit de villa, kregen de jongens een sms. Hierin stond dat ze hun koffers moesten pakken en een mannenvakantie kregen met de #CasaAmore. Dus de jongens waren redelijk blij en hadden zelfs al het vermoeden dat Casa Amore dit seizoen zou komen. 

Tijdens Casa Amore hebben de meiden en jongens in beide villa’s nieuwe meiden en jongens mogen leren kennen. Daarnaast waren er veel challenges waarbij ze het tegen elkaar opnamen. Feline en Joan hadden het op een gegeven moment toch wel leuk met een van de jongens. Maar ondanks Joan een leuke klik had met Milan had ze hem toch verteld dat haar hart bij Mert lag. Feline bleef wel over Guilliano praten maar leerde koen nog wel beter kennen.

GROTE ONTHULLING NA CASA AMORE BLIJFT IEDEREEN TROUW OF NIET?

Na 3 dagen/afleveringen kwamen de mannen weer terug naar de villa. Ondertussen in de villa mochten de meiden een voor een zeggen of ze wilde herkoppelen of trouw bleven aan hun partner. Wanneer dat gekozen was kwam de huidige jongen uit de deur met of zonder iemand. Zo bleven Imen, Raphaella, Joan en Eilish trouw maar Feline koos toch voor Milan. Nadat de meiden die wel trouw bleven dit hadden verteld kwamen Guilliano, Remco, Mert alleen.

Maar Gianni en Mattheus kwamen met twee nieuwe namelijk met Jaimy en Fabiënne. Uiteindelijk kreeg Gianni meteen spijt en ging hij toch terug naar Eilish. Feline uiteindelijk terug naar Guilliano en vertrok Raphaella naar huis omdat Mattheus de enige was die ze wilde. Dit vond ik zo oprecht sterk van haar dat liet wel echt zien hoe oprecht ze eigelijk was. Want zelf had ik daar eerst mijn twijfels bij.

FINAL DATES EN VEEL TRANEN BIJ ONTMOETINGEN MET OUDERS ONLINE

De laatste week is ondertussen aangebroken en alle koppels hebben hun ouders en schoonouders ontmoet via videocam. En mochten ze op final dates. Guilliano en Feline hadden een autodate, Remco en Imen een romantisch etentje, Joan en Mert mochten op een boot als date en de rest ging ook hele leuke dingen doen.

De aflevering van afgelopen vrijdag tot en met de finale ga ik in een aparte blog schrijven dus houdt mijn blog in de gaten om die te kunnen lezen..

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie