Let’s Talk Love Island Nederland en België

Love island Casa Amore

Zoals waarschijnlijk vele van jullie weten is Love Island Nederland & België weer begonnen. Omdat ik zelf hier dolgraag over praat en mijn meningen en bedenkingen met jullie deel schrijf ik hier weer een leuke blog over. Deze blog gaat over afleveringen 15 tot 20. Ben jij net zo dol op Love Island Nederland en België als ik en wil je hier ook graag over meepraten? Dat kan ik heb een super leuke Facebook groep aangemaakt waar je allemaal kunnen meepraten over dit seizoen van Love Island. Je kunt hem hier joinen!

———————– SPOILER ALERT ———————–

Heb je aflevering 15 tot en met 20 nog niet gezien? Kijk deze dan eerste kom daarna terug naar deze blog 😉

WEER NIEUWE ISLANDERS IN DE LOVE ISLAND VILLA?

Na de komst van heel veel islanders en natuurlijk het gaan van wat islanders zijn nu twee nieuwe islanders binnen gekomen Charlotte en Merel. Charlotte en Merel mogen gelijk op date. Charlotte koos voor Mattheus en Merel koos voor Filip maar na heel wat gesprekken viel Charlotte’s oog toch ook op Filip. Filip en Charlotte hadden hierdoor meer gesprekken en je merkte echt dat ze steeds meer een klik kregen. Zelf zijn hun op dit moment echt in mijn ogen het oprecht leukste koppel.

Lees ook: De leukste instawaardige lunch tentjes in Eindhoven

NIEUWE HERKOPPELING EN IEMAND ERUIT?!

Op dit moment zijn na de komst van de nieuwe islanders Charlotte en Merel er nog wat singles in de villa en dat betekende dus een herkoppeling. Tijdens de herkoppeling mochten de 3 meest favoriete islanders als eerste kiezen hierdoor koos Lisa voor Yoram, Joan voor Mert en Imen voor Remco. Na deze keuzes was het aan de jongens om te kiezen. Guilliano koos natuurlijk voor Feline, Gianni voor Eilish en Mattheus voor Raphaella. Dit maakte de keus voor Filip dus moeilijk want hij moest kiezen tussen Merel en Charlotte. Maar uiteindelijk viel zijn oog toch op Charlotte waardoor Merel eruit moest.

ONVERWACHTST BEZOEK VAN HOLLY EN VIKTOR EN JOAN EN MERT VOOR ZWARE BESLISSING?!

In de aflevering van zaterdag zagen we dat Holly en Victor naar de villa kwamen en de islanders naar de vuurkorf moesten komen. Holly en Viktor kwamen aangelopen terwijl de Love Island islanders bij de vuurkorf gingen zitten. Ze vroegen hoe het met alle koppels ging en kwamen daarna met niet zo goed nieuws. Een tijdje geleden mocht je namelijk stemmen op je favoriete koppel en helaas waren de 3 koppels met de minste stemmen in de gevarenzone gekomen. De koppels waar het minst op gestemd was waren Feline & Guilliano , Charlotte en Filip en Lisa en Yoram.

Als eerste was het koppel met de minste stemmen Filip en Charlotte, zelf vind ik dit onwijs jammer want vond hun zo’n oprecht leuk koppel. Maar daarna kwam er nog meer zwaar nieuws want er moest nog een koppel uit. En het lot van deze koppels ligt in de handen van het populairste koppel Mert en Joan. Zij gaan in de aflevering van vanavond bekend maken wel koppel eruit moet en wie blijven. Zelf hoop ik oprecht dat Lisa en Yoram blijven want Lisa heeft zo’n pech gehad wat betreft Guilliano en ik gun haar het echt ook liefde te vinden. Daarnaast hebben Feline en Guilliano elkaar al gevonden en zouden die het ook buiten de villa samen kunnen ontdekken

NIEUWTJE! LOVE ISLAND NEDERLAND EN BELGIË KRIJGT EEN CASA AMORE

Het is officieël bekend gemaakt op het Videoland Instagram account dat er dit seizoen eindelijk een Casa Amore komt! Zelf vind ik dit ontzettend leuk omdat dit de liefde van de koppels echt op de proef stelt en je ziet hoe ze zijn zonder de een of de ander. Daarnaast vind ik dat dit er toch wel wat meer spanning inbrengt wat natuurlijk ook leuker is om te kijken.

MAAR WAT IS CASA AMORE EIGENLIJK?

Wie Love Island UK heeft gezien weet dat elk seizoen de koppels voor een paar dagen uit elkaar worden gehaald. De jongens worden naar het zogenaamde ‘Casa Amore’ gebracht waar ze worden vergezeld door nieuwe meiden. Ondertussen worden de meiden in de eigen villa opgewacht door nieuwe single jongens. Dit is dan voor een paar dagen om te kijken of ze helemaal goed in een koppel zitten of toch iemand anders leuk gaan vinden.

Zelf ben ik ontzettend benieuwd hoe dit allemaal verder gaat maar ik heb er in ieder geval super veel zin in om dit verder te gaan kijken en volgen. Ben jij nu net zo enthousiast als mij en maak je je familie, vrienden of buurman net zo moe met je verhalen over Love Island? Join dan de gezelligste Love Island community Facebookgroep waar we dagelijks met elkaar over de afleveringen kunnen praten. > Join hier

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie