Heel veel nieuwe films en series op Netflix in oktober!

Nieuw op Netflix in oktober. Het is weer een nieuwe maand en dat betekent weer nieuw aanbod op Netflix. Denk aan nieuwe films zoals Holidate en nieuwe series zoals Emily in Paris. Ik ken net als jij dat je op een gegeven moment denkt dat je heel Netflix uit hebt gespeeld en er niks nieuwe meer op staat. Maar heel oktober komen er nieuwe films, series en documentaires die jij kunt kijken zodat je je geen moment verveeld. Daarnaast komen er ook heel veel Halloween films terug! Lees snel verder en ontdek je nieuwe verslaving.

Pin it

NETFLIX HOLIDATE

Deze film mag zeker niet ontbreken in jouw kerstfilm lijstje deze gloednieuwe film Holidate is vanaf oktober al te zien. Misschien is dit een beetje aan de vroege kant maar voor de diehard kerstfans onder ons moet dat niet uitmaken. Emma Roberts speelt Sloane en Luke Bracey Jackson. Sloane en Jackson haten de feestdagen en zijn elk jaar weer single of ze zitten met ongemakkelijke dates. Daarna komen Sloane en Jackson elkaar tegen en spreken ze af elke feestelijke dag elkaars holidate te zijn.

Bekijk hier de trailer:

EMILY IN PARIS

Emily in Paris is dé nieuwe serie die je echt wilt zien. De serie is van de makers van Sex And The City, Younger & Darren Star. De serie draait om Emily, Emily werkt bij een groot marketing bedrijf in Chicago. Nu krijgt ze kans om bij de franse tak van dit bedrijf te gaan werken. Emily vind dit fantastisch en twijfelt daarom geen seconde, ze verhuist naar Parijs. Maar misschien net iets te snel want ze spreekt geen woord Frans en denkt heel Amerikaans wat niet altijd gewaardeerd wordt…. Dat belooft een leuke serie te worden, hij is te zien vanaf vandaag op Netflix.

Bekijk hier de trailer:

TO THE LAKE

Bij mij sprak de titel van de nieuwe serie To The Lake mij meteen aan. Ik moest gelijk denken aan een onwijs spannende serie waarin er van alles kan gebeuren. En mijn gevoel was juist, want deze serie gaat over een verschrikkelijk enge plaag die een groep mensen helemaal in rep en roer brengt. De groep riskeert hun leven, liefde en menselijkheid om te kunnen overleven. Houd jij net als mij van thriller series dan is To The Lake zeker iets voor jou! Te zien vanaf woensdag 7 oktober.

Bekijk hier de trailer:

NETFLIX FILM YOUVE GOT THIS

In deze nieuwe Netflix film spelen de twee meest bekende Mexicaanse telenovela sterren Mauricio Ochmann and Esmeralda Pimente. Ben jij gek op romantische films? deze film is een gloednieuwe rom-com. Kathleen en Joe bezitten allebei een boekhandel in het mooie New York. De boekenwinkel van Kathleen is een klein, gezellig kinderboekenwinkeltje. Maar Joe bezit een van de grootste boekwinkelketens in Manhattan. Met grote kortingen haalt Joe zo elke concurrent in de buurt uit de markt. Plots zijn ze allebei online aan het praten met een nieuwe liefde, geen idee wat de identiteit is van de ander. Ik denk dat we allebei weten hoe dit eindigt maar ga deze film zeker checken hij is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer:

Dit zijn de leukste nieuwe films en series die ik met je wilde delen daarnaast komen er nog meer nieuwe series en films op Netflix zoals:

  • A babysitter guide to monster hunting
  •  Dream home makeover
  • Good Game The Beginning
  • Hubie Halloween
  • Fifty Shades Darker
  • Rebecca
  • The Queens Gambit

Wie moet deze Netflix tips niet missen, deel dan zeker de blog met je vrienden, familie, buren of hond.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie