Deze enge films kijk jij tijdens Halloween op Netflix

Nu we allemaal niet naar feestjes kunnen tijdens halloween zijn er minder mogelijkheden om te doen tijdens halloween. Maar iets wat je wel kan doen is met een paar vrienden (binnen de regels ofcourse) een griezelige film marathon houden met enge films op Netflix. Om het je iets makkelijker te maken zodat je niet de halve avond kwijt bent aan zoeken naar films. Heb ik een lijstje gemaakt met enge halloween achtige films op Netflix. Dus jij regelt de snacks, en een paar vrienden en dan heb ik de films alvast voor je uitgezocht.

PIN IT

NIEUWE HALLOWEEN FILMS NETFLIX

HUBIE HALLOWEEN

Hubie Dubois heeft een hart van goud, maar wordt toch altijd in zijn woonplaats Salem niet echt gemogen. Hij is het middelpunt van pestende inwoners en wordt vaak ten schande gezet. Terwijl dat alles wat hij doet, is voor de inwoners van Salem om hen veilig te houden. Elk jaar houd hij tijdens halloween de straten veilig maar deze keer verschijnen er echte monsters in Salem. Natuurlijk neemt Hubie de taak op zich om met deze te gaan vechten. Hoe dat afloopt vertel ik niet maar ik kan je vertellen hij is van begin tot eind spannend. En niet iedereen is wat die lijkt…

ALL HALLOWS’ EVE

Eve viert haar verjaardag op halloween nacht. Ze komt er deze nacht achter dat ze een heks is en brengt per ongeluk een oude bekende terug, Ze wilde eigenlijk haar moeder terugbrengen. Maar deze oude bekende wil haar hele stad verwoesten. Deze film is misschien iets meer aan de kinderachtige kant maar ik weet zeker dat hij toch heel leuk is om te kijken.

A BABYSITTERS GUIDE TO MONSTER HUNTING

Kelly Ferguson is een babysitter die op een missie is om haar babysit kind terug te vinden. Dit kind is ontvoerd door de Boogeyman. Ze komt erachter dat er een geheime vennootschap van babysitters is die kinderen beschermt tegen monsters van buitenaf. Gaan ze het kind terugvinden? Wie is het monster en hoe gaan ze het kind terugbrengen? Bekijk de film tijdens halloween of eerder op Netflix en kom erachter.

ANDERE ENGE FILMS OP NETFLIX

OUR HOUSE

De Netflix film Our House gaat over Ethan. Ethans ouders zijn gestorven bij een auto-ongeluk. Hij voelt zich hier enorm schuldig over. Doordat hij zich zo voelt heeft hij zijn studie bij MT stopgezet. In plaats daarvan is hij bezig met een revolutionair experiment waarbij hij voor zijn jongere broers en zussen kan zorgen. Maar dit project ging niet helemaal zoals hij gehoopt had. Hij heeft namelijk iets kwaadaardig losgelaten doordat het bovennatuurlijke krachten in het huis versterkte.

NOBODY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHT

Een groepje aan mobiel en technologie verslaafde tieners zitten in een offline-kamp. Ze hebben een wandeling door het bos waarbij ze hen smartphone niet mogen gebruiken maar deze wandeling gaat niet helemaal zoals gepland… Ineens moeten ze gaan vechten tegen dingen die ze nog nooit hadden gezien zelfs in de verste hoeken van het internet. Door deze gevaren in het bos leren ze ware vriendschap, liefde en opoffering te vinden door de keuzes die ze moeten maken.

HUSH

Er zijn ontzettend veel verschillende films met de titel Hush. Degene die op Netflix staat gaat over een jonge vrouw die haar gehoor heeft verloren toen ze nog een tiener was.

THE BRIDGE CURSE

Een groep universiteit studenten wil de urban legende over een geest van een vrouwelijke student testen. Maar deze duistere studenten geest achtervolgt de studenten op de campus bridge.

Daarnaast zijn er nog veel meer enge films die je op Netflix kan vinden zoals.

  • In the tall gras
  • Prom Night
  • The Grudge
  • Clinical
  • Cabin In The Woods

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie