Haal meer uit je tosti-apparaat: handige tips en tricks

mini wafelijzer

Zelf woon ik nog thuis en gebruiken we vaak een tosti ijzer. In samenwerking met de beste
keukenmachine heb ik de Gadgy tosti ijzer mogen uitproberen. Het is echt een musthave om een tosti-apparaat in huis te hebben. Je kunt er tosti’s, panini’s en zelfs wafels mee maken.

PIN IT

Tosti-apparaat Gadgy design

De tosti maker wordt geleverd met verschillende platen. Een normale grillplaat, eentje speciaal voor 1 echte tosti vorm en een wafelijzer om wafels te maken. Je kunt de platen er gemakkelijk uithalen voor de verschillende functies. 

Het is gemaakt van degelijk materiaal en is niet te groot. De buitenkant is van kunstof en heeft een mooie rode kleur. Een perfecte mini wafelijzer of tosti ijzer voor als je wat minder plek hebt in je keukenkastjes. De kabel is zelfs op te rollen op de achterkant van het tosti ijzer. 

Tosti grill in gebruik

Wanneer je grill tosti ijzer gaat gebruiken kan je dus kiezen. Als je hem als wafelijzer wilt gebruiken doe je van te voren dit ijzer erop. Je kunt dan de wafelmaker in het stopcontact doen en hij warmt meteen op. Wanneer het lampje bovenop groen is, is hij op zijn volledige warmte. De wafel ijzer warmde redelijk snel op en is gemakkelijk schoon te maken doordat de ijzers eruit kunnen. 

Daarnaast heeft de grill ijzer een automatisch temperatuurregeling en hittebestendige handvaten. Het tosti-apparaat is 31,99,- een prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt, en de vele mogelijkheden die het met zich meebrengt. 

Opzoek naar heerlijke avond eten recept klik dan hier 

Mijn ervaring met de tosti-apparaat

Ik mocht de Gadgy wafel maker en grill tosti apparaat testen. Om het de testen maakte ik een heerlijke tosti met bruin tijgerbrood, kipfilet en mosterd. Het tosti apparaat was snel warm en maakte mijn brood heerlijk krokant. Het schoonmaken van het tosti-apparaat ging super makkelijk. Ik pakte een doek en ging er overheen en het was alweer schoon. 

Grill tosti ijzer tips en tricks

Naast tosti’s kun je nog heel veel meer met grill ijzers. Zoals ik eerder vertelde kun je er panini’s mee warm maken. Maar ook groentes grillen of worstenbroodjes opwarmen. Worstenbroodjes onder de grill is een echte aanrader als je geen zin hebt om je oven heel lang aan te laten. 

Je hebt ook nog heel veel verschillende recepten die je zeker op weg kunnen helpen met je tosti apparaat. Denk aan gegrilde courgettes, witte asperges, vega vlees of vis. Ben jij helemaal enthousiast en wil je het tosti-apparaat bestellen klik dan hieronder.

 
 

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie