Deze leuke films en series verschijnen in juni op Netflix

In de maand juni zijn er weer veel nieuwe series op Netflix gekomen denk hierbij aan The Order, het laatste seizoen van 13 Reasons Why en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook een hoop nieuwe films online gekomen. Dus heb jij een nieuwe serie nodig of heb je zin om een film te kijken lees dan gerust verder.

Lees hier mijn laatste post MIJN EERSTE RIJLES ERVARING

PIN IT:

THE EDGE OF SEVENTEEN

The Edge of Seventeen is recent toegevoegd op Netflix en gaat over studente Nadine. Nadine krijgt steeds te maken met lastige situaties uit de puberteit. Op een gegeven moment krijgt haar oudere broer een relatie met haar beste vriendin Krista. Hierdoor voelt Nadine zich steeds eenzamer, tot ze een leuke jongen tegen het lijft liep. Door deze onverwachte vriendschap heeft het er toch voor gezorgd dat Nadine merkte dat alles toch niet zo erg hoeft te zijn.

4DE EN LAATSTE SEIZOEN 13 REASONS WHY

Na 3 voorgaande seizoenen is nou het 4de en tevens laatste seizoen aangekondigd. In het laatste seizoen zie je hoe Clay stribbelt met zijn gevoelens en hiervoor ook steeds stukjes met een therapeut praat. Daarnaast zie je vaak hoe Clay veel woedeaanvallen heeft en dingen doet waar die later niets vanaf weet. Ik wil niet teveel spoilen maar het is echt een goed seizoen en een hele mooie afsluiting. Mocht je het nog niet gezien hebben doe dit dan vlug want het is echt de moeite waard.

THE 100 SEIZOEN SEIZOEN 7 WEKELIJKS

Ook het 7de seizoen van the 100 is alweer even bezig. Elke week is er een nieuwe aflevering van The 100. Hierin zie je het verhaal van Clarke, Bellamy en Olivia verder gaan. Zelf vind ik dit seizoen ontzettend leuk en spannend. Er zit een leuke overgang in van de ene naar de andere wereld en er zit een heel sterk verhaal in. Ben jij nog niet begonnen aan dit seizoen? Doe dit dan snel want het is zeker het kijken waard.

NIEUWE SERIE REALITY Z

Als je van horror films of series houdt met zombies, dan is Reality Z echt een serie voor jou. In deze serie worden mensen in Rio de Janeiro aangevallen door zombies. Uiteindelijk schuilen ze in een oude tv studio maar hier staat hen meer te wachten dan ze weten. Benieuwd hoe dit verder gaat? Reality Z is nu al te zien op Netflix.

Lees ook: MET DEZE LEERTIPS HAAL JIJ VOOR ELKE TOETS EEN VOLDOENDE

THE ORDER SEIZOEN 2

De eerstejaars student Jack sluit zich aan bij een geheim genootschap. Snel komt hij erachter dat deze genootschap heel duister is. Het is namelijk de onderwereld waar ze tegen weerwolven vechten tegen zwarte magiërs. Het nieuwe seizoen van The Order is al naar voren geschoven want eigenlijk zou die pas in augustus komen. Vond jij deze serie leuk en ben je benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Dan kijk je nu het complete nieuwe seizoen op Netflix.

NIEUWE FILMS IN JUNI 2020

  • Project Gio
  • Wiren
  • A Whisker Away
  • The Meg
  • Feel The Beat
  • Scarface

Heb jij door deze post een nieuwe serie op Netflix gevonden? Laat het me weten in de comments.

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie