Booktok boeken die ik las in de maand april 2024

Booktok

In april heb ik weer veel nieuwe booktok boeken ontdekt en gelezen. Ik las in totaal 8 boeken waarvan fantasy, mystery, romance en fiction literary. 

Zo las ik verder in series die ik al begonnen was ontdekte ik nieuwe boeken series en eindigde ik ook de caraval series en de inheritance games series. 

booktok boeken

Booktok boeken die ik las in april

Heart Bones- Colleen Hoover

Waar gaat het over?
In dit boek volg je Beyah en Samson. Beyah haar moeder overlijd aan een overdosis waardoor ze bij haar vader gaat wonen die ze eigenlijk amper kent. Dan ontmoet ze haar stiefzus Sarah. Een goede vriend van Sarah is Samson. Beyah voelt gelijk een connectie met Samson. Allebei hebben ze van alles meegemaakt in hun leven. Het boek volgt hun vriendschap en romance en laat veel zien over vergeven en nieuwe familie banden. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een mooi boek om te lezen. Het is ook zeker een goede summer read door de beachy setting. Ondanks het ook meer problemen aan het licht brengt dat maakt het boek net wat dieper dan andere zomer boeken. Zeker een aanrader om een keer te lezen. 

Genre: Romance
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

Finale - Stephanie Garber

Waar gaat het over?
Dit is het laatste deel in de Caraval series. Het ging over Donnatella en Scarlett in dit boek. Je volgt in het ene hoofdstuk Scarlett en in het ander weer Donnatella. Je komt nog een laatste keer in de magische wereld van Caraval. Ze moeten zorgen dat er een goede afloop komt na alle nare gebeurtenissen die er zijn geweest. Ondanks Caraval voorbij is begint het spel nu pas echt. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het boek weer super leuk! Het was spannend, de POV van beide zussen bracht echt iets extra’s aan het verhaal. De magie was weer helemaal on point. De romances tussen Julian en Scarlett en Donatella en Jack/Danta was weer heel erg leuk om over te lezen. 

Ik ben nu zeker benieuwd naar de Once Upon A Broken Heart series. 

Genre: Romantasy
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

The Final Gambit - Jennifer Lynn Barnes

Waar gaat het over?
In het laatste boek van The Inheritance Games series volgen we de verhalen van Avery weer verder in het Hawthorne huis. We ontdekken nog meer geheimen over de Hawthorne familie en komen erachter waarom nu juist Avery die erfenis heeft gekregen. 

Wat vond ik ervan?

Ik vond The Final Gambit weer net zo goed als de 1e twee delen. Het was van begin tot het eind spannend, je bleef meegenomen worden in het mysterie. En na het lezen van het boek waren alle mysteries opgelost wat het een mooi en passend einde was van deze geweldige reeks boeken.

Genre: Mystery
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

The Midnight Library - Matt Haig

Waar gaat het over?
The Midnight Library gaat over Nora. Dan op haar laatste dag op aarde komt ze ineens in een bibliotheek terecht. Hier krijgt ze de kans haar spijt ongedaan te maken en andere levenspaden te doorlopen. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het boek heel erg leuk. Er zat een goed verhaal in, het was niet alleen maar romantisch maar er zaten ook andere interessante aspecten en plottwists in het boek. Ik vond de vriendinnen van Ava ook een hele leuke toevoeging aan het verhaal. 

Genre: Fantasy/scifi
Rating: ⭐️⭐️⭐️,25

The Family Remains - Lisa Jewell

Waar gaat het over?
The Family Remains is het 2de en laatste boek van de The Family Upstairs reeks. In dit boek van Lisa Jewell volg je weer verschillende personages van het vorige boek.

Alleen gaat het boek nu over inspecteur Owusu. Nadat een jongen een zak met botten heeft gevonden gaat hij, deze nu onderzoeken en kijken wie het is en wat er gebeurd is. Dit leidt hem weer terug naar het herenhuis in Chelsea waar 28 jaar geleden 3 doden en een baby werden gevonden.

Wat vond ik ervan?
Dit boek was een mooi en passend vervolg op het 1e deel. Het had zijn eigen spanning en verhaallijn die goed verder ging op wat er in het 1e boek is gebeurd. Je leest weer vanuit verschillende POV’s, waardoor je steeds weer meer leert over het verhaal en wat er gebeurd is. 

Genre: Thriller / Multiple POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️,75

Twisted Hate - Ana Huang

Waar gaat het over?
Na de eerste 2 booktok boeken van de Twisted series begon ik aan Twisted Hate. In dit boek volgen we Josh Chen en Jules Ambrose. Ze haten elkaar maar hebben toch een spark met elkaar. Zo spreken ze af dat ze een enemies with benefits relatie beginnen. Maar blijft dat goed gaan?

Wat vond ik ervan?
Dit boek vond ik weer heel erg leuk. Nadat ik Twisted Games iets minder vond, was deze juist ontzettend leuk. De haat relatie samen met de opmerkingen die ze maakte was heel leuk in elkaar gezet. Ik heb ook momenten echt moeten lachen maar er zaten ook serieuze problemen in wat het verhaal meer diepte gaf. 

Genre: Sport Romance / Dual POV
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

Mile High - Liz Tomforde

Waar gaat het over?
Het verhaal gaat over Zanders en Stevie. Zanders is een professioneel hockey speler en Stevie is de stewardess van zijn hockey team. Ze hebben een hekel aan elkaar maar zitten toch veel met elkaar opgescheept. Maar een relatie met elkaar dat is ten strict verboden.

Wat vond ik ervan?
Ik heb voornamelijk geluisterd naar het boek en vond het heel erg leuk. De spanning tussen Zanders en Stevie was erg goed. Ze waren soms echt grappig met de opmerkingen naar elkaar toe. Het is was heel leuk hiernaar te luisteren. 

Genre: Romance
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

Heartless - Marissa Meyer

Waar gaat het over?
Dit is een retelling van het sprookje Alice in Wonderland. Lady Catherine Pinkerton heeft een droom, om samen met haar dienstmeisje een bakkerij te beginnen. Maar haar ouders zijn heel streng en willen dat ze met de hartenkoning trouwt. 

Wat vond ik ervan?
In het begin was het echt even inkomen. Er waren veel karakters wat het wat moeilijk te volgen maakte. Maar uiteindelijk was het een leuke read met veel spanning, liefde en drama momenten erin. Ik had echt niks met de markies en markiezerin, maar vond de hofnar met Catherine heel erg leuk. 

Genre: Fantasy Young Adult
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoe heb ik deze Tiktok boeken gelezen/geluisterd

Nextory

Toen ik vorig jaar begon met lezen had ik 3 maanden gratis Storytel. Daarna liep het af en kwam ik Nextory tegen. Alle boeken die ik januari heb gelezen heb ik gelezen of geluisterd met Nextory nederland.

Nextory is een app waar veel Tiktok-boeken op staan. Veel boeken van Colleen Hoover, 2 delen van de Twisted series, 2 delen van de dreamland billionaires serie en nog veel meer. 

Je kunt het via deze link een gratis account van 30 dagen maken. 

Gratis download: Reading trackers 2024

Ik heb laatst reading trackers gemaakt voor 12 boeken omdat ik er zelf ook 12 heb gelezen. Je kunt ze hieronder met de knop downloaden. 

*deze post is niet gesponsord er zitten wel affiliate linkjes in. Kost je niks extra’s ik krijg hier alleen een klein % van. 

tiktok boeken

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie