Deze 3 kerstfilms moet je echt zien!

Kerstfilms

Kerst is voorbij en het is alweer oudjaarsdag vandaar dat ik de 4 beste kerstfilms van dit jaar met jullie ga delen. Want voor mijn gevoel kunnen we altijd genieten van deze heerlijke kerstfilms toch? Zelf heb ik nog niet veel kerstfilms gekeken dit jaar maar dat betekent niet dat ik dit niet nog ga doen. De films die ik hier de beste noem zijn uit eigen mening het kan dus zijn dat jij deze iets minder vindt. Met kerst heb ik heerlijk gegourmet, gezellig cadeaus uitgepakt en gebruncht.

PIN IT:

A CHRISTMAS PRINCE: THE ROYAL BABY

Deze film is het vervolg op de voorgaande films van ‘A christmas prince’. In deze film draait alles om de nieuwe baby die er aankomt en een onverwachte akte die getekend dient te worden. Wanneer alles goed bleek te gaan kreeg het toch een andere wending dan verwacht. De akte was namelijk verdwenen en niemand binnen het kasteel wist waar het was. Deze film was ongelooflijk spannend en een leuke aanvulling op de andere films.

KERSTFILM LET IT SNOW

Persoonlijk is dit echt mijn favoriete kerstfilm van dit jaar. Netflix bracht Let It Snow dit jaar uit en ik heb hem eigenlijk meteen gekeken. Het gaat over een klein dorpje wat op kerstavond ondergesneeuwd wordt. De vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren verandert compleet hierdoor. Er is een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een groot feest in de lokale Waffle Town. De ochtend hierna zal niks hetzelfde zijn.

Kerstfilms

A CINDERELLA STORY: CHRISTMAS WISH

Ik vond deze film echt verbazend goed. Het Assepoester verhaal kwam goed naar voren en had toch een eigen twist. Hierdoor was de film ontzettend leuk en makkelijk om naar te kijken. Het verhaal ging over een meisje dat altijd als minder wordt gezien door haar stiefmoeder en stiefzussen. Zei moest net als in assepoester alles in het huis doen terwijl ze ook nog een baantje had als elf. Dat meisje werkt dus als elf bij santa land en hierbij komt een nieuwe kerstman werken. Die zei absoluut wel ziet zitten, wat er met die twee gebeurd zal ik nog niet zeggen.

Dit waren de beste 3 kerstfilms die ik heb gezien dit jaar natuurlijk zijn andere ook leuk maar naar mijn gevoel waren deze de leukste. Nu ga ik lekker genieten van oud en nieuw en daarom wil ik jullie een fijne jaarwisseling wensen en een gelukkig nieuwjaar! In het nieuwe jaar kun je nog meer leuke post verwachten en gaan we samen knallen!

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie