Populairste boeken die ik las in mei 2024

booktok boeken

In deze blog vertel ik welke populairste boeken van tiktok ik heb gelezen. Ik heb weer nieuwe auteurs ontdekt en nieuwe series begonnen. Zoals truly devious, Love Redesigned & Pucking Around. Nieuwe auteurs die ik las zijn Maureen Johnson, Holly Jackson, Casey McQuiston en Emily Rath. 

Pin It 

Populairste boeken

Booktok boeken die ik las in april

Love Redesigned - Lauren Asher

Waar gaat het over?
Love Redesigned is het 1e deel in de Lakefront Billionaires serie. Dit verhaal gaat over Julian en Dahlia. Dahlia komt terug naar Lake Wisteria ze wilt daar Julian het liefst ontlopen. Julian en Dahlia zijn rivalen uit hun kindertijd. Maar beide families zijn heel close met elkaar van kleins af aan. Elkaar ontlopen zit er dus niet in. Julian maakt een voorstel waarin ze beide een historisch huis gaan renoveren. Hiermee kunnen ze de winst verdriedubbelen. Maar zullen ze vijanden blijven of komt er iets meer? 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een ontzettend leuk boek. De dual POV was een goede toevoeging aan het verhaal. De haat-liefde band tussen Julian en Dahlia was heel leuk. Ook de opmerkingen heen en weer maakte het boek heel speels. In het begin was het moeilijk inkomen doordat er veel karakters in het boek zaten maar, na een tijdje kwam ik er goed in. Ik bleef er goed in zitten.

Genre: Billionaire Romance 
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

Pucking Around - Emily Rath

Waar gaat het over?
Pucking Around is het 1e deel in de Jacksonville Rays series. Je volgt Rachel Price. Ze is weggelopen van de perfecte man die leuk en grappig is. Na een leuke nacht heeft ze geen naam genoemd en dacht ze hem nooit meer te zien. Maar dan gaat ze werken bij de Jacksonville Rays. Hier is de mystery guy een speler van. Rachel word zijn therapeut voor 10 hele maanden. 

Wat vond ik ervan?
Ik vond het wel een leuk boek. Maar het had niet zolang hoeven te zijn. Je volgt echt de verhouding van Rachel en de 3 jongens van de Jacksonville Rays. Wel zit er veel liefde en vriendschap in. Het was een boek wat prima was om te lezen. Ik ben wel heel benieuwd naar het 2de deel van deze serie.

Genre: Sport Romance
Rating: ⭐️⭐️⭐️

Red, White & Royal Blue - Casey McQuiston

Waar gaat het over?
Dit boek gaat over prins Henry en de eerste zoon van de president van Amerika. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en maken een schandaal in een zakelijk event. Hierdoor moeten ze doen alsof ze vrienden zijn en veel dingen samen doen. Maar wat gebeurd er als ze verliefd worden op elkaar?

Wat vond ik ervan?
Ondanks ik er echt moeite mee had erdoorheen te komen, was het wel een leuk en mooi boek. Henry en Alex waren wel heel lief samen en de berichten die ze deelde hadden een leuke toevoeging. Ook vond ik het mooi hoe ze samen waren gekomen.  

Genre: Romance
Rating: ⭐️⭐️⭐️

The Reappearance of Rachel Price - Holly Jackson

Waar gaat het over?
Bel werkt met haar familie mee aan een documentaire over Rachel Price haar verdwijning. Maar ineens komt Rachel weer terug. Bel kan niet gelijk blij zijn en weet niet hoe ze met haar om moet gaan. Ook gelooft ze niet helemaal dat ze de waarheid spreekt over haar verdwijning. Dus gaat ze op onderzoek uit om te kijken wat er echt is gebeurd.

Wat vond ik ervan?
Dit was mijn 1e Holly Jackson boek en, het was een heel spannend verhaal. In het begin was het echt heel moeilijk inkomen. De hele documentaire vond ik ook niet zo leuk. Maar na een tijdje begon het steeds spannender te worden. Je werd steeds meegenomen in het verhaal en kwam meer te weten. Op een gegeven moment kon ik niet meer stoppen en moest ik meer weten. Zeker na bepaalde plottwists. Wel vond ik dat sommige dingen die in het begin werden verteld later niet duidelijk werden gemaakt. Zo kon je dus nog met een aantal vragen zitten.

Maar zeker een aanrader!

Genre: Thriller/YA
Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

Truly Devious - Maureen Johnson

Waar gaat het over?
Truly Devious is het 1e deel in de Truly Devious mysterie serie. Het gaat over de Ellingham Academy, een beroemde priveschool in Vermont. Het is voor de slimste denkers, uitvinders en ook kunstenaars. De school is gemaakt door Albert Ellingham, hij wilde een plek maken waar leren een spel is. Maar nadat de school werd geopend werden zijn vrouw en dochter ontvoerd. Je volgt in dit verhaal Stevie Bell jaren later in haar eerste jaar. Ze is vastberaden het mysterie op te lossen. 

Wat vond ik ervan?
Het was een heel goed een spannend verhaal. Je wisselt tussen het heden en verleden in het boek. Zo zie je wat er al die jaren geleden is gebeurd en wat er in Stevie’s tijd gebeurd. Dit maakt het een samenhangend verhaal van heden en verleden. Het was super spannend na een plottwist. Ik ben super benieuwd naar de andere boeken en hoe Stevie’s verhaal verder zal gaan. 

Genre: Mystery/YA
Rating: ⭐️⭐️⭐️,5

Bride - Ali Hazelwood

Waar gaat het over?
In het boek bride, een van de populairste boeken op tiktok begin dit jaar volgen we Misery en Lowe. Ze moeten samen trouwen om een samenwerking aan te gaan. Als vampier en alpha weerwolf. Dit moet ervoor zorgen dat er vrede komt tussen de 2 soorten. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar ondanks dat ontstaat er toch een romance.

Wat vond ik ervan?
Ik vond het een leuk boek ondanks er vaak momenten waren dat ik even niet meer wist waar het over ging. Er waren veel namen en ook wat politiek in het boek. Maar na een tijdje was het een leuk verhaal en was Lowe echt heel leuk tegen Misery. Ook zat er zeker ook spanning in op sommige momenten.

Genre: Romantasy
Rating: ⭐️⭐️⭐️

Hoe heb ik deze populairste boeken gelezen/geluisterd

Nextory

Toen ik vorig jaar begon met lezen had ik 3 maanden gratis Storytel. Daarna liep het af en kwam ik Nextory tegen. Alle boeken die ik januari heb gelezen heb ik gelezen of geluisterd met Nextory nederland.

Nextory is een app waar veel Tiktok-boeken op staan. Veel boeken van Colleen Hoover, 2 delen van de Twisted series, 2 delen van de dreamland billionaires serie en nog veel meer. 

Je kunt het via deze link een gratis account van 30 dagen maken. 

Gratis download: Reading trackers 2024

Ik heb laatst reading trackers gemaakt voor 12 boeken omdat ik er zelf ook 12 heb gelezen. Je kunt ze hieronder met de knop downloaden. 

*deze post is niet gesponsord er zitten wel affiliate linkjes in. Kost je niks extra’s ik krijg hier alleen een klein % van. 

tiktok boeken

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie