The Kissing Booth 2, serie cursed en meer nieuw op Netflix!

Ik heb de laatste weken iets minder van mij laten horen op mijn blog. Mijn excuses hiervoor de laatste tijd was ik druk met het opzetten van een nieuwe bedrijf Socialtastic en ben ik nog op vakantie geweest naar Duitsland in het plaatsje Thale. Het heeft een tijdje geduurd voordat de nieuwe film The Kissing Booth 2 op Netflix kwam. De eerste vond ik zelf ontzettend leuk en ondertussen heb ik nu ook de 2de gezien. Het 2de deel vond ik bijna net zo leuk als de eerste film. Daarnaast is er ook de film The Fuck It List online gekomen op Netflix. In deze blog vertel ik welke nieuwe films en series er nieuw zijn op Netflix voor de maand juli en augustus en je dus moet zien.

Lees ook: DEZE LEUKE FILMS EN SERIES VERSCHIJNEN IN JUNI OP NETFLIX

NIEUWE SERIE CURSED NETFLIX

In de nieuwe serie Cursed op Netflix speelt een bekende hoofdrol speelster namelijk Katherine Langford, die ook wel bekend is van de serie 13 Reasons Why. Cursed is een fantasie verhaal waarin ook tienerdrama voorbij komt. Het verhaal is gebaseerd op een boek van de auteur Thomas Wheeler. Je volgt in de serie de Fey die ook wel Nimue heet.

Nimue heeft heel speciale en magische krachten die helaas in gevaar zijn. Er is namelijk een groep geestelijken die alle magie willen uitroeien en dus ook die van Nimue. Maar ze moet daarentegen ook het magische zwaard terugbrengen naar tovenaar Merlijn. Door dit te doen vervult ze de wens van haar overleden moeder en beschermt ze ook alle andere Fey’s.

DE FILM INTO THE STORM

Op een dag wordt het stadje Silverton verwoest door een vreselijke serie tornado’s. De bewoners zijn overgeleverd aan de genade van onvoorspelbare en dodelijke cyclonen. Stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. Veel mensen zoeken voor een schuilplaats maar sommigen gaan naar de tornado’s toe opzoek naar het perfecte en unieke shot. Deze film zit vol actie, spanning en science fiction.

Into the storm is al te zien op Netflix

NIEUWE FILM THE F*CK IT LIST

Enige tijd geleden heb ik de film The F*ck It List gekeken op Netflix. Ik zag hem op mijn homepage staan en was best benieuwd waar die over ging. Het ging over een jonge die in zijn laatste jaar van zijn school zat en een prank uit wilde halen. Na deze prank die niet helemaal goed afliep ging alles berg afwaarts en bedacht hij de F*ck It List. Het is een ontzettend leuke, spannende en ook een beetje romantische film die ik zeker zou aanraden!

The F*ck It List is al te zien op Netflix

THE KISSING BOOTH 2

Na een lange tijd is nu ook The Kissing Booth 2 te zien op Netflix. The Kissing booth 2 gaat over dezelfde hoofdrol speelster. We volgen weer het verhaal van Elle, haar vriend Noah en haar beste vriend Lee. In deze film is Noah verhuisd naar een andere staat om daar een opleiding te doen waardoor Elle en Noah elkaar nu alleen kunnen facetimen. Maar wanneer Elle ziet dat er bij Noah ook een meisje rondhangt wordt ze achterdochtig. Daarnaast is ze bezig om een danswedstrijd te winnen zodat ze naar de school kan die ze wil. Hoe het verhaal verder gaat moet je echt zelf kijken en het is zeker de moeite waard!

En het leuke is… dat er een The Kissing Booth 3 ook onderweg is om op Netflix te komen!

The Kissing Booth al te zien op Netflix

NIEUW SEIZOEN 3%

In de serie 3% volgen we de strijd van een groep karakters die proberen geselecteerd te worden, om goedkeuring te krijgen om naar ‘die kant’ te mogen gaan. Dit verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen die een leeftijd van 20 hebben bereikt, zich mogen aanmelden voor een selectie waar 3% geaccepteerd wordt om over te stappen naar een betere wereld. Deze wereld zou vol belofte en kansen zitten en een kans op een fatsoenlijk leven. Maar het proces is ontzettend wreed, wat de serie wel ontzettend spannend maakt door situaties met stress, angst en dilemma’s

Dit waren de series en films die deze 2 maanden online zijn gekomen op Netflix. Maar natuurlijk zijn er een heleboel nieuwe series bijgekomen die ook ontzettend leuk zijn om te kijken. Denk hierbij aan The Rain, een nieuw seizoen van The Selling Sunset, Teenage Bounty Hunters en nog veel meer leuke series en films op Netflix.

WELKE SERIE KIJK JIJ OP DIT MOMENT? LAAT HET WETEN IN DE REACTIES 🙂

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie