kleuren op nummer voor volwassenen de leukste kleurboeken

kleurboek op nummer

Kleuren op nummer voor volwassen is hartstikke leuk om te doen. Sinds dit jaar vind ik het onwijs leuk om te kleuren op nummers. Het werkt heel ontspannend omdat je tussen alle drukte even nergens aan hoeft te denken en kan ontspannen.

Eerst had ik al een normaal kleurboek gekocht voor volwassenen, maar merkte toch dat ik op nummer ook heel gaaf vind. Zelf heb ik een Disney kleurboek van Amazon besteld en het is echt mega leuk. Je ziet van te voren niet wat je gaat kleuren waardoor het echt een mysterie blijft.

PIN IT

Kleuren op nummer disney

Coloriages mystères Disney - Portraits

Het disney kleurboek volwassenen zijn er ontzettend veel. Ik heb zelf degene met Stitch erop dit zijn allemaal disney portretten. De kleurboeken van disney zijn van goede kwaliteit en hebben 100 pagina’s. Ze zijn dubbelzijdig geprint dus iedere bladzijde is gebruikt voor de kleurplaten. Naast die van stitch heb je ook een baby disney kleurboek, een van prinsessen en nog veel meer varianten. 

Kleurboek met best of disney

Kleurboek met de disney portretten

Kleurboek met disney baby’s

kleuren op nummer
Bron: amazon
disney kleurboek volwassenen
Bron: amazon
kleuren op nummer
Bron: amazon

Kleur op nummer natuur

Kleurboeken van Coloriages mystères natuur

Kleuren op nummer kan naast de Disney kleurboeken ook met andere kleurplaten zoals van mooie natuur. Je hebt verschillende versies van kleurboeken op nummer. Eentje met allemaal tropische pagina’s, een met allemaal natuur platen in ijzige stijl, maar ook met oceaan kleurplaten. Daarnaast zijn er ook kleurboeken op nummer met bloemen en dieren.

Hieronder vind je de links van de verschillende kleurboeken.

Kleurboek Natuur

Kleurboek Tropisch

Kleurboek Oceaan

kleuren op nummer
Bron: amazon
Bron: amazon
Bron: amazon

Kleurboek op nummer hoe werkt het?

Als je het op kleurboek op nummer binnen hebt. Kun je gaan beginnen met het kleuren. Helemaal achterin staan alle pagina’s al ingekleurd. (Zelf kijk ik hier niet naar omdat ik het echt als een verassing wil houden.) Op elke pagina staan de kleuren die je nodig hebt om de kleurplaat te maken.

Hoe meer je gekleurd hebt hoe beter je gaat zien wat je aan het kleuren bent. Dit vind ik zelf het allerleukste aan dit kleurboek. Als je klaar bent met de ene pagina kun je verder gaan met de volgende pagina.

Je kunt simpelweg kleurpotloden halen bij de Action (deze heb ik zelf)

Maar je wil je in een keer meer potloden dan kan je ze ook bestellen bij amazon tegelijk met je disney of natuur kleurboek.

Kleurpotloden

kleuren op nummer volwassenen

Het kleuren in dit soort boeken is een ontzettend leuke hobby om te beginnen. Het is heel relaxt, je hoeft er niet al te veel bij na te denken an kleur zo een eind weg. Ook kun je tijdens het kleuren ook luisteren naar jouw favoriete muziek of podcast of zelfs een audioboek.

*deze post heeft affiliate links dit kost je niks extra

Share:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie