Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Kung Po Kai
Heerlijk chinees gerecht met veel groente en kip!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Chinese
Porties
6
Personen
Equipment
Wok pan
Rijst pan
Ingrediƫnten
2
eetlepels
Lee Kum Kee Oestersaus
4
eetlepels
Lee Kum Kee Hoisinsaus
2
eetlepels
2 el Lee Kum Kee knoflook chili saus
350
gram
Kipfilet
350
gram
Rijst (zilvervlies of witte)
2
el
Olie
2
teentjes
Knoflook
4
stengels
Bleekselderij
500
gram
Sperziebonen (sugar snaps)
2
hele
Paprika's
50
gram
Cashewnoten
1
snufje
Zout
2
plakken
kroepoek
Instructies
Marineer de kipfilet met de oestersaus zet apart.
Snij alle groenten in kleine blokjes.
Kook de sperziebonen met zout 6-8 min.
Fruit de knoflook 1 min. & bak de kipfilet 3 min bruin.
Breng water aan de kook en kook rijst 8 min.
Voeg de bleekselderij en paprika toe en bak 3-4 min mee.
Giet de rijst af als deze is gekookt.
Voeg de hoisinsaus en de chili-knoflooksaus toe verwarm 1-2 min
Serveer het op tafel, eet smakelijk!
Trefwoord
Wokgerecht