Ga terug
maiskoekjes indisch

Heerlijk knapperige indische maiskoekjes: mijn favoriete recept

Gang Borrelhapje

Equipment

  • 1 Wokpan

Ingrediënten
  

  • Zonnebloemolie
  • Selderij
  • Knoflookpoeder Kruiden naar smaak
  • Uienpoeder
  • 2 blikjes Mais
  • 2 Eieren
  • Bloem

Instructies
 

  • Snijd de selderij heel erg fijn
  • Druk de maïs wat plat met een lepel of vork
  • Voeg de eieren, bloem en kruiden toe in een kom
  • Doe dan de selderij en maïs erbij en roer dit goed
  • Zet dan een klein laagje zonnebloemolie in een pan (bijv een wokpan)
  • Voeg kleine 2 tot 3 hoopjes van het mengsel toe met een lepel
  • Bak aan beide kanten goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier of kranten (met keukenpapier)